Nieuw! Prefab dakkapellen! Binnen 1 dag geplaatst en gemaakt in onze eigen werkplaats!

Blog


Keralit

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

Lees meer »

Interieur stijlen en binnendeuren

Zachte kleuren, luxe en comfort is tegenwoordig erg belangrijk voor ons. Zeker in een omgeving waarin alles steeds vaker sneller en sneller moet. Een thuis waar je tot rust kan komen en je gedachten helemaal vrij kan maken van de drukte van de dag.

Lees meer »

Kies voor kkh!

1. Duurzaamheid: Kunststof kozijnen gaan veel langer mee dan houten kozijnen. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en gaan niet rotten of schimmelen. Dit betekent dat u minder onderhoud hoeft te doen en dat uw kozijnen er veel langer als nieuw uit blijven zien.

Lees meer »

Kunststof kozijnen verkleuren niet!

Vroeger werd er bij kunststof kozjnen weekmakers gebruikt. Dit verdampte en zo kon er verkleuring ontstaan. Tegenwoordig gebruiken de meeste kunststof kozijnen fabrikanten geen weekmakers meer bij de productie van de kunststof profielen. Hierdoor treedt er ook geen verkleuring meer op.

Lees meer »

Nieuw binnendeuren!

Nieuw binnendeuren!Naast dat wij bij kunststof kozijnen Hoorn kunststof deuren en ramen, screens/zonneschermen, keralit, gevelbekleding, rolluiken en nog veel meer verkopen, breiden wij nu nog verder uit! Verkopen wij nu ook Binnendeuren! Wij hebben op het moment twee prachtige merken Svedex en Skantrae twee geïnspireerde Scandinavische merken.Svedex en Skantrae zijn een merken die het allemaal hebben! Twee georganiseerde bedrijven die kwalitatieve binnendeuren maken. Stijlvol en voor elke interieur stijl zijn er uitgebreide keuzes. Zo heb je Elegant, industrieel, modern of inspirerend om uit te kiezen bij de inspiratietool van Svedex.Klik op de link om te kijken welke deur het beste bij u past en zie gelijk een prijsindicatie! (let op! Deze prijs is vaak exclusief het plaatsen van de deur. Daarnaast kunnen er geen rechten worden ontleend.

Lees meer »

Subsidie

Nog enkelglas in huis? Zorg dat u er voor de winter er lekker warm bij zit in huis.Kies voor de meest logische volgende stap in het verduurzamen van uw huis. Namelijk het vervangen van enkelglas met HR++ glas of een andere keuze in dubbelglas die wij bieden.Dit helpt gelijk in het besparen van uw energiekosten!

Lees meer »

Je eerste huis gekocht? Gefeliciteerd!

Je hebt net je eerste huis gekocht en je bent door het dolle heen. Allereerst gefeliciteerd! De nieuwe plannen en ideeën die je hebt om het huis je eigen te maken stromen door je hoofd. Maar naast die ene bank of die ene kleur voor op de muur is het ook heel belangrijk om te denken aan de energie label van je huis. Heb jij namelijk een huis gekocht met enkel glas of slechte isolatie? Denk er dan aan dat je elke maand flink wat extra geld moet uitgeven om je huis warm te houden. Hiervoor hebben wij natuurlijk een goede oplossing. Plaats een kozijn met dubbelglas. Zo houd je niet alleen de kou buiten, maar ook de hitte van de zomer.  Nog even geen geld? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben ook voor kleine prijzen goede oplossingen! Zoals het plaatsen van een tochtvaldorpel onder de deur van je gang naar de woonkamer. Deze houdt veel van de koude luchtstroom van je voordeur tegen. Zo kan je heerlijk genieten van die nieuwe bank en kussentjes zonder dat je het koud hebt of je blauw betaald aan energiekosten!  Wil je graag met ons bespreken wat er allemaal mogelijk is voor jou budget? Kom dan geheel vrijblijvend langs in de showroom voor een adviesgesprek!

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.