Deuren


Bij Kunststof Kozijnen Hoorn kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Deuren vormen het visitekaartje van uw woning en moeten daarom natuurlijk vooral mooi zijn. Daarom heeft u keuze uit verschillende deur soorten, maten, bijna alle RAL kleuren, deurbeslag en glassoorten!

Dit zijn een hoop keuzes, maar hier kunnen wij u geheel in begeleiden. Weet u niet waar u moet beginnen? Kom dan gezellig even langs bij ons in de showroom. Hier hebben wij een aantal van onze deuren staan in verschillende kleuren. Ook kunt u wat boekje mee naar huis nemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken of een kunststof kozijn bij uw budget past.

Voordelen van een kunststof deur op een rij:

- Onderhoudsarm
- Alle Ral kleuren
- Enorm veilig
- Duurzaam

Natuurlijk zijn er nog meer voordelen en die bespreken wij graag met u tijdens een afspraak. Ga naar contact of bel ons om een afspraak in te plannen.

Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van uw voordeur of achterdeur. Door het toepassen van SKG sloten voldoen alle deuren aan de gestelde inbraak eisen. Ook zijn de deuren voorzien van een ingebouwde inbraakbeveiliging. Zo maakt u het inbrekers een stuk moeilijker dan met een houten voordeur!


Het geleverde hang- en sluitwerk voldoet daar waar nodig aan de strengste veiligheidseisen en voldoet aan het politie keurmerk hierdoor kunt u besparen op verzekeringskosten.