Maak een afspraak

 

Maak hier onder een afspraak. Vermeld eventueel uw nummer zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u op kunnen nemen. Heeft u iets gezien bij onze projecten waar u meer over wilt weten? Vermeld dan ook het project naam, zo kunnen wij u nog beter helpen!

 

LET OP! De datum die u kiest moet eerst bevestigd worden.

Adresgegevens:

Protonweg 14E
1627 LD Hoorn
 0229745070
 info@kkhoorn.nl


OPENINGSTIJDEN:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00
Woensdag: 10.00 - 17.00
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 15.00

OVER ONS

Wist u dat we vaak in één dag uw kozijnen vervangen?

Ook neemt Kunststof Kozijnen Hoorn neemt al uw zorg uit handen.
Hoe maken we dit waar? Met eenvoudige maar toch belangrijke zaken:

  • Persoonlijke zorg
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundigheid
  • Betrouwbaarheid 
  • Goede nazorg
  • Korte communicatielijnen

Wilt u kennismaken met onze producten? U bent van harte welkom in onze showroom in Hoorn.

 

Wij ontvangen u graag in de showroom!

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in onze showroom, daar helpen we u graag verder met al uw vragen. Voor een eerste indruk van wat Kunststof Kozijnen Hoorn te bieden heeft, kunt u een kijkje nemen op onze website.


Samen met zijn vrouw Danielle en dochter Nicolette is Ron gestart in 2017 met kunststof kozijnen hoorn. Sinds dien hebben zij al heel wat prachtige projecten mogen opleveren!

Kunststof kozijnen hoorn is een echt familie bedrijf! Ron staat u te woord over alles dat technisch is en kan u helpen met al uw bouw-/kunststof dromen. Als eigenaar heeft hij het beste  met u voor!

Ron heeft naast kunststof kozijnen ook al meer dan 40 jaar ervaring in de bouw! Kijk op www.bahoorn.nl voor meer  van zijn mooie projecten.

Danielle vind u voornamelijk  in de showroom!
Zij zal met u bespreken wat er mogelijk is en wat het beste past bij uw wensen.  Nadat uw wensen zijn besproken gaat zij voor u aan de slag om een passende offerte voor u te maken.

Voor vragen over uw project is zij ook altijd beschikbaar via de telefoon.  

In maart 2018 is Nicolette bij Kunststof Kozijnen Hoorn komen werken, omdat dit een echt familiebedrijf is voelde het gelijk goed voor haar.

Haar ouders zijn erg enthousiast over het bedrijf. Dit heeft haar besluit om over te stappen van kapster naar de kunststof kozijnen makkelijker gemaakt.

Om uw offerte en ervaring met kunststof kozijnen hoorn tot een succes te maken verzamelt zij zo veel mogelijk informatie over uw woning, wat er anders kan en moet.

Aan de hand daarvan maak zij een passende offerte voor u. Nicolette ontmoet u graag in de showroom of op kantoor.