Zonwering


Ook voor verschillende soorten zonwering kan u bij ons terecht. Bekijk, gebruik en zie wat voor u de beste keuze is. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste prijs, materiaal en grote voor uw huis.


Wij hebben verschillende merken. Zo hebben wij voor elk budget een passende offerte. Kies uit meer dan 190 RAL kleuren, verschillende motieven, afwerkingen en soorten zonwering.

 

Welke zonwering houdt de meeste warmte tegen?

Rolluiken zijn de meest effectieve vorm van zonwering tijdens een hittegolf. Rolluiken zijn namelijk volledig afsluitbaar. Zon, warmte en geluiden kunnen veel minder makkelijk uw woning binnendringen.
 
Wat is beter screens of zonnescherm?

Het is niet zo dat de ene zonwering beter is dan de andere. In tegendeel, beide types weren de zon goed, al doen ze dat elk op een andere manier. Het grootste verschil zit in de functie: screens worden gebruikt om je woning koel te houden, terwijl een zonnescherm vooral zorgt voor een schaduwplek op je terras.

Hieronder vind u een van onze beste keuzes die u zelfs bij ons in de showroom kunt beleven.

 

Te zien in onze showroom;

De Gaudi 300 van allround is verkrijgbaar met een motor en te bedienen middels schakelaar, afstandsbediening of zelfs middels een app via uw telefoon. Uiteraard kunt u ook nog kiezen voor een handmatige bediening.

DOEKKLEUREN

Het doek is in meerdere kleuren en verschillende dessins verkrijgbaar. Het doek kan op diverse manieren worden geconfectioneerd.

FRAMEKLEUREN

De aluminium-delen zijn in 193 standaard ral-kleuren leverbaar en zelfs standaard verkrijgbaar in 14 kleuren structuurlak. Kies de framekleur die het beste past bij de uitstraling van uw gevel en geef daarmee uw zonwering een unieke uitstraling.

Voordelen van dit mooie apparaat zijn;

- Hoge winstabiliteit
- Hoog waardige kwaliteit
- Verfijnde compacte afwerking
- Strak doek door hoge armspanning