Binnendeuren


NIEUW Binnendeuren!

Bouw en Kunststof Kozijnen Hoorn heeft zijn assortiment uitgebreid met 2 top Nederlandse deuren bedrijven Svedex en Skantrae. In onze showroom vindt u een tiental stijldeuren van beide merken voor een juiste impressie. Wij bieden van beide bedrijven het hele assortiment van opdekdeuren, paumelles, sluitwerk en alle accessoires.

SVEDEX

 Svedex stijldeuren maken het mooier binnen. Stijlen en smaken, wensen en trends worden telkens weer vertaald naar binnendeuren met karakter. Als op-en-top Nederlands deurenmerk is Svedex volledig vertrouwd met uw woonwensen. We houden de woon- en lifestyletrends zorgvuldig in de gaten en vertalen die samen met onze klanten naar een aansprekende collectie opdek stijldeuren. Wat uw stijl, smaak of budget ook is: u woont mooier met Svedex .

SKANTRAE

 Bij Skantrae geloven we in de combinatie van deuren, accessoires en services. Een mooie deur is pas compleet wanneer deze is voorzien van hang- en sluitwerk. Ook nemen wij graag het aflakken van de deur voor onze rekening, zo kunnen we de kwaliteit optimaal waarborgen en maken wij het u gemakkelijk. Wanneer het mogelijk is een deur vanuit Skantrae afgelakt aan te leveren.

Tochtvaldorpel
Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder de deur met een automatische tochtvaldorpel!

Wat is een tochtvaldorpel?

Dit is heel simpel gezegd een strip onder je deur die verbonden is aan je deurbeslag. Doe je de deur open gaat de strip omhoog. Is de deur dicht gaat hij naar beneden en houd hij wind en tocht tegen!

TIP: Bij een nieuwe deur kan je deze direct laten monteren! Maar ook bij bestaande deuren kunnen wij dit voor een leuke prijs van 110,- voor je waar maken.

 

Wij van Bouw en Kunststof Kozijnen Hoorn ontzorgen de particulieren en zakelijke klant van A tot Z. Wij leveren niet alleen, wij bezorgen en monteren de deuren geheel naar uw wensen. Of het nu gaat om één deur of projectmatige projecten wij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

 

Kom gerust eens kijken in de vernieuwde showroom en laat u voorlichten door Nicolette, Danielle of Ron.