Raamdecoratie


Raamdecoratie is allang niet meer alleen praktisch, maar ook stijlvol. Raamdecoratie die je monteert zonder dat je daarvoor in de kozijnen hoeft te boren en schroeven. We maken jouw raamdecoratie altijd op maat en met aandacht voor kwaliteit en design.

 

Wij verkopen de raamdecoratie van Keje. Zij hebben zich afgelopen jaren ontwikkeld tot hét grootste maatwerk productiebedrijf van raamdecoratie en hor producten in Nederland.

Daarom hebben wij voor nagenoeg alle ramen en deuren de juiste oplossing. Of het nu gaat om het weren van insecten of het bekleden van ramen met stijlvolle raamdecoratie.

GRATIS GELEVERD BIJ UW DRAAIKIEPRAAM NA OPDRACHT!

De KeJe inzethor is een insectenwerend product welke uitermate geschikt is voor het buiten houden van insecten. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar vlak gaas in wordt verwerkt. Het vlakke gaas is standaard leverbaar in grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium,- of petscreen gaas. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Dit is afhankelijk van de stalen strip welke in een houten kozijn aanwezig zit.

Vanwege verschillende type kozijnen is de inzethor leverbaar in drie verschillende dieptes en leverbaar in 11 standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk. Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe.

Heeft u een kozijn welke schuin is? Geen enkel probleem. De KeJe inzethor is ook schuin te produceren. Wanneer het kozijn en de inzethor hoger is dan 1500 mm, dan zal dit product worden voorzien van een tussenstijl. Vanwege het strak inrollen van het gaas is het mogelijk dat de stijlen krom gaan staan, waarbij een tussenstijl dit tegen zal gaan.