Nieuw binnendeuren!

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 14:08

Nieuw binnendeuren!

Naast dat wij bij kunststof kozijnen Hoorn kunststof deuren en ramen, screens/zonneschermen, keralit, gevelbekleding, rolluiken en nog veel meer verkopen, breiden wij nu nog verder uit! Verkopen wij nu ook Binnendeuren! Wij hebben op het moment twee prachtige merken Svedex en Skantrae twee geïnspireerde Scandinavische merken.

Svedex en Skantrae zijn een merken die het allemaal hebben! Twee georganiseerde bedrijven die kwalitatieve binnendeuren maken. Stijlvol en voor elke interieur stijl zijn er uitgebreide keuzes. 

Zo heb je Elegant, industrieel, modern of inspirerend om uit te kiezen bij de inspiratietool van Svedex.
Klik op de link om te kijken welke deur het beste bij u past en zie gelijk een prijsindicatie! (let op! Deze prijs is vaak exclusief het plaatsen van de deur. Daarnaast kunnen er geen rechten worden ontleend.

https://www.svedex.nl/inspiratie/inspiratietool/

 

Nadat je een mooie deur heb gekozen die past bij jou huisstijl kan je kiezen voor extra's. Zo kan je kiezen voor een tochtvaldorpel voor onder je deur. Deze houd veel kou tegen en zo blijft het lekker warm in huis. Of kies voor een uitgebreidere tochtvaldorpel. Niet alleen houd deze de kou buiten, maar ook is hij 30 min brandwerend en houd hij geluid tegen. Handig voor huizen in de stad!

Nog een extra is een mooie deurkruk. Deze zijn net als de deuren zelf beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zwarte deurkruk, Ronde deurkruk of een deurkruk met een slot. Je kan van alles bedenken en er zit vast wel iets voor je bij!

Kom gezellig langs bij ons in de showroom om de deuren te bekijken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.