Subsidie

Gepubliceerd op 14 november 2022 om 13:29

Nog enkelglas in huis? Zorg dat u er voor de winter er lekker warm bij zit in huis.

Kies voor de meest logische volgende stap in het verduurzamen van uw huis. Namelijk het vervangen van enkelglas met HR++ glas of een andere keuze in dubbelglas die wij bieden.
Dit helpt gelijk in het besparen van uw energiekosten!

 

Bij sommige glas soorten kan u zelfs subsidie krijgen wanneer u gebruik maakt van een speciale regeling hierover kan u meer vinden op; https://www.verbeterjehuis.nl/hoe-betaal-ik-het/subsidies/

Kijk voor meer informatie over kunststof kozijnen, glas en andere verduurzamende opties op onze website of kom langs in onze gezellige huiselijke showroom, u kan via 0229 745 070 een afspraak maken.

TIP:

Isolatiesubsidies combineren

Er zijn ook gemeentes, provincies en waterschappen die subsidie geven voor isolatiemaatregelen. Deze lokale subsidies mag je combineren met de landelijke ISDE-subsidie. Je mag dus voor dezelfde maatregelen ISDE-subsidie aanvragen én een lokale subsidie. Uitzondering: dit geldt niet als je de ISDE-aanvraag vóór 21 april 2021 hebt ingediend. Dan heb je geen recht op de ISDE-subsidie als jij -of een vorige eigenaar- al een andere subsidie voor dezelfde soort maatregel hebt gekregen (bijvoorbeeld van de gemeente). 

 

Subsidie voor 1 maatregel

Het is nu ook mogelijk om subsidie aan te vragen wanneer je 1 isolatiemaatregel laat uitvoeren: isolatie van je dak, buitenmuren, vloer of hoogrendementsglas. De subsidie hierop is iets lager en is gemiddeld tot 15% van de kosten. De subsidie kun je vanaf 1 januari 2023 aanvragen voor maatregelen die je na 2 april 2022 hebt laten uitvoeren. Ook voor deze subsidie geldt dat je de aanvraag kunt doen binnen een jaar nadat de maatregel is uitgevoerd en betaald.

 

Gebruik deze rekentool https://infographics.rvo.nl/isde-rekentool/ om te kijken of u in aanmerking komt voor een eventuele subsidie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.