Je eerste huis gekocht? Gefeliciteerd!

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 16:01

Je hebt net je eerste huis gekocht en je bent door het dolle heen. Allereerst gefeliciteerd! De nieuwe plannen en ideeën die je hebt om het huis je eigen te maken stromen door je hoofd. 

Maar naast die ene bank of die ene kleur voor op de muur is het ook heel belangrijk om te denken aan de energie label van je huis. Heb jij namelijk een huis gekocht met enkel glas of slechte isolatie? Denk er dan aan dat je elke maand flink wat extra geld moet uitgeven om je huis warm te houden. Hiervoor hebben wij natuurlijk een goede oplossing. Plaats een kozijn met dubbelglas. Zo houd je niet alleen de kou buiten, maar ook de hitte van de zomer.
  
Nog even geen geld? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben ook voor kleine prijzen goede oplossingen! Zoals het plaatsen van een tochtvaldorpel onder de deur van je gang naar de woonkamer. Deze houdt veel van de koude luchtstroom van je voordeur tegen. Zo kan je heerlijk genieten van die nieuwe bank en kussentjes zonder dat je het koud hebt of je blauw betaald aan energiekosten!
  
Wil je graag met ons bespreken wat er allemaal mogelijk is voor jou budget? Kom dan geheel vrijblijvend langs in de showroom voor een adviesgesprek!

  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.