Keralit

Gepubliceerd op 22 mei 2023 om 09:18

Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

Hoge kwaliteit gevel met weinig onderhoud

U wilt een gevel met de warme uitstraling van hout? Maar dan natuurlijk wel graag zonder het onderhoud dat een houten gevel nodig heeft. Keralit is kunststof gevelbekleding met een hoge kwaliteit die niet van hout te onderscheiden is. Keralit zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning en verhoogt zo de waarde daarvan. Maar het zorgt er ook voor dat u nooit meer hoeft te schilderen en dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Keralit kunststof gevelbekleding gaat lang mee, is onderhoudsarm en is niet van hout te onderscheiden.

De voordelen van Keralit

Onderhoudsarm; zo nu en dan een keer schoonmaken is genoeg.

Blijvend kleurvast; u hoeft nooit meer te schilderen.

Lange levensduur; kunststof is niet gevoelig voor vocht of schimmels en rot niet.

Waarde verhogend; langdurige fraaie uitstraling van uw woning.

Drie modellen en 37 kleuren; passend bij elke woningstijl.

10 jaar garantie; al bijna 25 jaar bewezen kwaliteit.

 

Onderhoudsarme gevelbekleding

Keralit is duurzaam en milieuvriendelijk. Deze gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. De gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit zijn niet gevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Ook trekken ze niet krom onder invloed van vocht of warmte. De toplaag van Keralit is blijvend kleurvast. Dat bij elkaar maakt dat de kunststof gevelpanelen en dakrandpanelen onderhoudsarm zijn en heel lang mee gaan. Zo nu en dan schoonmaken is genoeg om de kunststof gevelbekleding lang mooi te houden.

 

Keralit gevelpanelen in vele kleuren

Elke woning heeft zijn eigen stijl en elke eigenaar heeft zijn eigen wensen. Keralit is verkrijgbaar in drie verschillende modellen en maar liefst 37 kleuren. Daardoor vindt u altijd een Keralit gevelbekleding die past bij uw woning en uw wensen.

Keralit panelen zijn er met een houtnerf (serie Classic en Modern eiken), maar ook in effen kleuren (serie Pure). Om de woning helemaal af te maken zijn er bijpassende Keralit dakrandpanelen verkrijgbaar. Daarmee kunt u dakoverstekken en goten met hetzelfde onderhoudsarme materiaal afwerken.

Wilt u een aantal kleuren in het echt zien? Of wilt u verschillende modellen gevelbekleding met elkaar vergelijken? Vraag dan gratis kleurmonsters aan.

Verschillende modellen Keralit gevelbekleding

Keralit gevelpanelen zijn er niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in meerdere modellen. Er is een sponningdeel met een breedte van 143 mm en een sponningdeel met een breedte van 190 mm. Ook is er een potdekseldeel. Deze heeft een breedte van 177 mm.

De keuze in modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat er altijd een Keralit gevelbekleding is die bij uw woning past. U heeft er vervolgens jarenlang geen omkijken meer naar.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, heel betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al bijna 25 jaar probleemloos als gevelbekleding worden toegepast? En wist u dat Keralit marktleider is in Nederland? Vraag hieronder uw geheel vrijblijvende offerte aan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.